Tuesday, March 12, 2013

Netball 3 on 3

This time the tournament for
netball 3 on 3 takes place in Stadium SultanIbrahim Muar

Di suatu pagi yang nyaman serta indah,
kami telah berjaya menjejakkan kaki ke stadium tersebut
tetapi....
why there was nobody who seem to participate in the tournament?
 like the crickets' sound *krik...krik..krik*
ahhaha


First, we took the picture together

Sementara menunggu tiang netball di dirikan, pengadil datang, bla bla bla
kitorang pon joined some of the sukaneka games yang ada
such as bowling padang, isi air dalam botol, dan bawa guli guna sudu

Sukaneka bawa guli guna sudu
Ready untuk senaman mulut semua!!!

Tadaaa...!
All of this is ours
First price : rice cooker
Second price : Blender
Third  price : Iron
Forth price : Hamper

FYI, this is mine
yeahh me!

 Blender oh blender
Jenama Pensonic pon hebat apa, 
quite similar to jenama Panasonic tuh. hahha

Then the tournament started at 11 a.m gituh
Hasilnya?

Second place as always ;)

Okay, let's take pictures

Again with kak G

Again, 
with winning moneysssss
*take note, banyak "sssss" nak tunjuk "banyak duit dapat*
muahhahha

Petang pulak, artis ada datang untuk friendly game
Nampak tak di situ ada, Adira af, Saidah (adik Dato' Siti Nurhaliza), Ani Mayuni, Maya
and so on
Hebat jugak mereka nih
Artis lelaki also ada, tak sempat je nak take picture
like Radhi OAG, Jepp Sepah, and so on

That night, there was a concert under Barisan Nasional

dapat baju pink BN lagi

 Ini emcee
 
Antara artis yang datang membuat persembahan :

Ain AF 

 Black Mentor

At the end of his performance,
Black: Sokong siapa?
Crowd:  BN...!
Black: Malaysia?
Crowd: Boleh...!
Black: Black?
Crowd : Hitam...!
Black : (while referring to the someone in the crowd)
eh, kau pon hitam jugak, aku nama je Black,
 tapi dah putih sikit. ahhaha

*funny giler*

Nash

After that, got lucky draw
but, unluckily we were not the lucky one
hadiahnya kemain lagi
Ipad, motor modenas, oven, samsung young and bla bla bla

XOXO