Sunday, February 12, 2012

Abon Maharaja Lawak

Hui.. hui..hui..
From the above picture pon suda faham kan nak story pasal apa?
Abon nak buat lawatan sambil belajar datang ke Parit Yusof laa..
Not sure about the place "dataran"
exist ke tempat tuh? ahaha
Credit picture: from FB siapa punya ntah, thanks anyway

Before this my mum ada jugakla asked me to accompany her, but saya tak dapat teman because time nih saya suda selamat berada di asrama, then that night jugaklah ada "Anugerah Juara Lagu" live at TV3. Tak dapat datang Parit Yusof, dapat tengok AJL dekat bilik TV block 05 pon boleyyy  =)

Ingat lagi zaman dolu-dolu Abon pon pernah datang dekat Parit Yusof at 
SMK Pekan Baru (sekolah my sis, later saya pon sekolah kat situ) 
untuk ceramah apa ntah, masa tuh saya kecik lagi kurang ingatan untuk itu.

Btw, Hafiz awan nanonanonanonanonanooo0000.. sempoi giler amek hadiah with "baju tshirst and seluar senam line pink lagi, siap lipat2 lagi bawahnya", budget ciput (a little) pon boleh menang, congrate2.


No comments:

Post a Comment