Saturday, February 19, 2011

~Hockey Tournament ~

"Go Titans, go Titans, go Titans go go..!!" 
(nyanyi ikut rentak lagu Oligo coco tuh okey..) 

hem,,hem.,test,,test,,one, two, three,
sore agak sedikit merdu seperti buluh perindu serak setelah penat mendendangkan  menyokong team hokey TESL 4(ala2, cheerleader gituh) wahh3..ahahaha

yesterday, Hokey Tournament suda selamat berjaya dengan jayanya, hadiah, pemain, tempat, sudah dirancang dan dilakukan dengan baik..congrate and give a big clap to all of the committee members, TESL 1,2,3,4, and not be forgotten, the most important person *mata ke atas and tangan di dada* MADAM CZ our field game' lecture yang banyak membantu. wakakakak :P

ini dapat dilihat, begitu semangatnya team TESL 3 berjoging =)

Actually, dapat name team TITANS nih sempena movie "Remember the Tintans" yang wajib ditengok sesame di dalam kelas social studies. best sangat bcoz tengok movie je 2 hours tuh..eheheh
the story was based on the real story,,ala, pasal black people and white people tak boleh nak bersatu..then diorang jadi sahabat baik dalam 1 team nih even lain bangsa.

konon-konon ade ong la guna nama TITANS,,last-last seperti yang dijangka.. girls dapatla first place second place suda..aahhahaha..boys dapat third place..


girls team and 1 boy transgender,,ahaha




masa perlawanan yang ditetapkan ialah 7,1,7 = 7 minit main hoki, 1 minit rehat..7 minit sambung balik..tapi yang melambatkan permainan bila..nak pasang baju goalkeeper..huhh,,gila lama,,tipu punya,,begituh rumit proses pemasangannya,,huhuhu

 Richard the transformer goalkeeper


syidah the titans goalkeaper

pengomen antarabangsa penyokong 

bila team score 1 goal,,wahh,, over terok mereka ini..except aku ..ahhaha

hadiah yang telah siap sedia di balut (siap tak tanggalkan harga lagi)
oleh gha, ira,jane


contoh medal


makan time..!!


eh,,jane kenapa kau tersesat di situh bha,,??
sebelah hubby lagi,,ahhaha

 bergambar..( tak sure kenapa aku pegang kad no 4 and 5???)
okela,,harap boleh buat tornament macam nih tiap2 bulan..nape tak tiap2 hari saje..ehhehehe
sekian ,,the end..


6 comments:

  1. tak yah nk yek yek sgt laa kan wa :p
    hahahahaha.
    sejak ble kau join hokey plak nih?

    ReplyDelete
  2. sejak dari dulu doe,,,ko je tatau..
    netball,,handball,,sume tuh aku mane reti main doe..hokey nih lah yg aku teror..hahahha

    ReplyDelete
  3. x yah la nk bt tiap bulan wa!!
    latihan hoki tiap2 petang pun ko jrg dtg.. =.=''
    hahahahahaha..
    btw..mmg best gila!!!
    go tesl4!!!
    <3

    ReplyDelete
  4. pehh,, aku dtg auw,,(2 kali)
    mr ghaz kata, lebih dari 1,,plural tau..??
    banyak kali lah tuh..ahhhahaha
    best kan?? siap ade maskot digi lagi,,ehhehe

    ReplyDelete
  5. haha..stakat 2 kali wa x leh nk ikut betanding stp bulan...wakakaka...
    hahaha..a'ah sentisa bersama team walau d mna jua... :D

    ReplyDelete