Wednesday, March 9, 2011

hurray,,!!! ^,^

Huhh,, exam fever..!! 7 until 10 mac 2011...hari yang cukup mendebarkan...cecite..cecite,, ahahha =)


7/3 LANGUAGE DESCRIPTION
2 HOURS (first day yang nervous) *lupa angka giliran*
2010_ _ _ _ 10100 ????

8/3 LANGUAGE DEVELOPMENT    
3HOURS  ( tak cukup masa, banyak betul essay!! 
* cuba bagi 1 minit ke, 1saat ke..kompemlah siap*

9/3 ENGLISH STUDIES 
3HOURS  ( interpret poem, short stories, play )
                                                           

10/3 SOCIAL STUDIES    
3 HOURS ( ade extra time tapi otak blank and loading!!! )
  *rasa nak bakar je dewan tuh,, sape setuju angkat tangan
macam saya*


ehehhe

makin banyak study, makin banyak rupanya yang aku tatau.. so, study jela ape yang patut.. sedikit stress sebab tatau mana satu nak bace..macam semua dijangka akan keluar exam..uhuhu

=(

luckily, exam pon suda habis..lega sudah.. ^_^
=)   

dah boleh balik rumah sudah..penat packing barang nak letak kat stor,, *exited giler dengan rumet packing barang* .... actually,, dari semalam sudah start packing..sampai hari nih baru siap packing,,kihkihkih
pastuh, problemnya sekarang.. stornya 6pm baru bukak..xpela wa,,sabar jela..=,=

p/s : ohh,, abahku tunggulah kepulangan anakmu  yang jauh di perantauan ini.. LOL <3
okeh roger and ouuutttttttt!!










1 comment: