Monday, June 6, 2011

11syen transfer to 0syen

 Continue from the previous entry = 11syen

Before budak area Batu Pahat need to see Big Boss Puan Pengarah ZALELA LON. Ada SMS dengan member2 and story dekat rumet pasal duduk luar nih, pasal ada PENYINGKIRAN and kena tarik beg macam dalam AKADEMI FANTASIA!! Hahaha gila lawak. Kadang2 kita kena buat lawak time 11syen even tak lawak sungguh lawak tuh. ==_==

“Peh TERSINGKIR ayat tuh tak boleh bla gila..Susah dok duduk luar.. Pening aku.. jumpa esok, siapkan beg2 ko nak tarik mana tau bakal TERSINGKIR.. huhu”
TEAH GEMM

Wawa & Teah

“Hehehehe..=) best boleh dengar citer dengan suara Wawa pagi2 ni.. Bukan senang nak dengar suara u. Give u lots of huggies hugs...”
- VIVIAN KWON

Vivi Bucuukk :P

“ Ko nak duduk luar ke? Tak payahla, rumah ko kan jauh,, duduk jela sini..”
SYIDAH

Syidah & Wawa & Saidah

“ALLAH nak uji sikit je ni. Sabar dan redha dengan melakukan sunnahtullah. Ini kerana ALLAH menguji kita mengikut kesanggupan kita, kita kena handle dengan serahkan segalanya kepada ALLAH. Insyaallah. Tunjukkan kelainan yang kita ni budak usrah yang ditarbiah dapat handle ujian dengan tenang, jangan jadi seperti orang biasa yang tidak ditarbiyah..”  
 – KAK FAIRUZ

Syidah & Saidah & Kak Fairuz & Wawa lagi interprem ^_^

Thanks sesangat kengkawan semua ^_^!! sedikit sebanyak dapat menghilangkan rasa 11syen nih. LOL <3

11 AM
Before nak pergi practice lakonan untuk Hari Guru,
GHA datang bagitau NYPD NYDP NIZAM kata budak PPISMP area BP tak payah duduk luar and budak PISMP area BP yang kena duduk luar.
(GEMBIRA or SEDIH ??)

Time tuh, tak tau perasaan apa nak digambarkan sangat 11syen bila dapat good news, cuma air mata membanjiri bilik bersyukur tak payah menyusahkan ABAHKU, nak hantar pergi balik dan tak payah nak fikir lagi masalah ni.

P/S: Last but not least, TQ juga kepada VICINA, SAIDAH, NADIA, THURGA, SYAZA, TED MONMON, ZUL,  KIMI, KAK MARCE, BEATRICE, HEMA, FARID, FUQAL, SUFYAN, NAJWA, KAK YANA … Arghh!! ramai betul nak tulis.. Okay kepada member2 yang lain yang sudi mendengar citer yang menyayat hati tidak berapa sedih nih. Hahh, senang sikit.hehehehe  

TQVM =)

1 comment:

  1. hahahah naiklah moto, ulang alik klu xdpt hostel. ekekekkkeke

    ReplyDelete