Wednesday, June 8, 2011

CALCULATING 2011-1992=?

91 or 19???
Ohh, tidaaakk mungkin bha!!!
Cepat2!! faster2!! lincah2!! 1, 2, 3, tukar semua D.O.B (date of birthday) dalam
FB, Belog, IC, Lesen memandu, Pasport, 
Pejam pelik celik, pejam pelik celik! Chak2 bah gituh =)
Bertambah muda tua di angka 19teen
Time traveller please!!!
=)

Oleh kerana terlalu ramai hanya beberapa ketul orang nyanyi lagu besday dekat AZRIYANTI SALWA BINTI KAHBI, biar aku nyanyi seberapa suka suki kepada diriku sendiri dengan suara yang agak merdu ke laut,juga ke lautan dalam..lalallalalaa ==_==
Happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me , happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me!!

Hahh! Amacam? Hebat kan3? Baru puas hatiku! Muahahhahaha (ketawa jahat) XD !
“ALANGKAH INDAHNYA DUNIA, BILA KITA SEMUA TAK AKAN MEMBESAR, ALANGKAH INDAHNYA DUNIA, BILA KITA SEMUA AKAN BERSAMA SELAMANYA”  Lagu Hujan- Muda.
“ANDAI DAPAT KU UNDURKAN PUTARAN DUNIA, INGINKU UBAH SEMULA KATA-KATA DAN TINGKAH LAKU KU” Lagu Andai dapat ku undurkan masa
“HOLD DARLING, DON’T YOU EVER GROW UP, DON’T YOU EVER GROW UP, JUST STAY THIS LITTLE. OHH DARLING, DON’T YOU EVER GROW UP, DON’T YOU EVER GROW UP, JUST STAY THIS SIMPLE” Lagu Taylor Swift – never grow up.
Wahh2, seperti lagu2 nih ditujukan only for me..ehhehehe. Bercerita tentang lagu nih, semalam maxis dapat free call. Hahh!! Padan muka semua orang yang guna nombor +6012/ +6017 diganggu dengan beribu-ribu pangilan daripada aku..wakakkaak.. sampai panas telinga berbual tak berhenti2 dari pagi hingga ke 12am dan handphoneku menjadi mangsa mendengar banyak gossip2 cerita2 lama & latest yang ingin dikongsikan bersama. Muahhahhhaha (ketawa jahat)
Bila call...
Kalau ingat besday aku, siap nyanyi lagu besday, SYIDAH lagi nyanyi lagu besday version Korea, if i'm not mistaken lah..wahh2 best giler (mata ke atas, tangan di dada) =P, tapi yang sentap hati ku secara drastik dan mendalam sikit time diorang berkata...
 Haahh!! nih mesti besday ko an? aku dah agak dah, setahun sekali je ko call nak aku.
Nape call? besday ko ke?
Kenapa dengan hari nih?
Ko memang ea, time free call je baru nak ingat aku..

Ko sape?
Awa? Awa mana? sape nih?
Hari nih hari Rabu, 8 jun 2011. So?
Hari nih hari Rabu, Hari penat kot,,hehehehe
Ko dah kenapa Wawa? ko mabuk ke? ko minum betul ke? ahahaha
Ooo.. besday ko ke? nak aku wish lah nih? Okay, Hepi besday !!
Nak kena nyanyi lagu besday ke? dah lupa lah..macam mana lagu tuh??
Nantilah, naik sem nih kita jumpa, aku nyanyi lagu besday untuk ko, ea?
Aku nyanyi lagu lain nak? ( sambil bukak radio kuat2) ini miming namanya..ish2
Siapa lagi ko belom call? pergi lah call diorang...

Grrrr..OMG !! terasa nak cepuk je Handphone tuh jauh2 kerana tidak tahan menanggung benggang & sentap yang teramat sangat. Dahla setahun sekali je call diorang lelama..ahhaha,, memang lawak antarabangsa diorang nih.
Tapi memang bestlah dapat borak lelama dengan korang. TQ sangat dapat meluangkan masa dengan aku nih..

Di wall post FB pulak, notifications aku penuh dibanjiri jutaan peminat member2 yang tidak putus2 & penat menaip, wish besday kat aku,ehehhe
Amira Nadhirah : happy velated bufday to my ex ro0mmate Azriyanti Salwa..hahaha....s0rry der...lupe bufday k0 semalam...ingatkan 10 tahun lagi...hehehehe..
Richard Sooria : wawa da gila!!!!!!!!! hahaha HB!!....jgn minum minuman yg x patut tau XD
Afiq Aidan : hepy birthday cikawa...=)

Nur Lyla Khalilah :salam alaik ms. salwa! sanah helwah yaa~ :) may Allah bless u..

Syaidah Nazihah : Epy bday nenek krep0t,pat0t la kol aq td.hehe.luv u .take k tau.sweet 9teen suda.hehe

Roy Haizal : epi bfday my fwen...long talk td...tq cz msih igt kt org disini..moge pnjang umor n murah rezeki....
stdy hard hard k n be a good teacher... amin.....
Zul Aiman Abd Wahab : xmau wish!!!

Nur Azizan : eppy bday rumet ku....hehe..ptt la pagi2 call aku,rupe ye bday girl....uhuhu...=)

Really appreciate that and others yang mengePOST di wall ku & juga yang SMS ku, SAIDAH, VIVIAN, AYIE, HASRI,  KAK MARCE, KAK ANA, .. TQVM  <3



Adikku, Aida yang bagi,,beli dekat Terengganu,,hehehhe TQ ^_^



5 comments:

  1. ingtkan kek td rupa2nya keychain..hahaha
    nmpk cm sedap nk makan..grrrr

    ReplyDelete
  2. ahaha..kalo kek bwk dr tggnu,da xrupa kek da bila smpai s.boye nih.uhuh

    ReplyDelete
  3. bisingla atullllll !!! sep2 hahhaha..

    ReplyDelete
  4. hepi besday adik ku. hehe. hadiah nanti-nanti aku belanja lagi.

    ReplyDelete