Friday, July 15, 2011

exhibition - HADIAH MISTERI

Hullo..!! wanna story about 1 exhibition anjuran teacher trainee kat IPTHO nih. A little bit laa same with apa yang classmate aku dulu wat masa semester 1 in Social Studies's subject. Kitorang punya topic pasal Culture Diversity. So, buatla macam gothic culture, punk culture, and etc. Inilah picture kitorang punya exhibition dolu2  =)

Rambut punk tuh made from penyapu..Giler punk kan? hehehe

Nih, my group members : Gaby, Vuvu, Joanne, Vivi, and lastly me ^-^

Back to exhibition teacher trainee nih.. aku pon try segala game yang ada such as puzzle, dam ular, menari cha cha, and many more. Mesti tertanya2 apa hadiah yang dapat kan? 

ceteka apa dalam nih??? macam soalan cepu cemas mas je kan? 
ceteka.. ceteka..tak nak? okay2..


 Tadddaaaa!! Swan dalam kaca tuh, key chain ntah bentuk apa,  
pemadam dan penanda buku


 Ini lagi hadiah yang dapat =)

Dapat brochure lagi..
Even hadiah tuh tak mahal tapi aku really really suka. Lagi2 masa main game dam ular..memang rasa luck sesangat sebab dapat no1.. dapat choose chocolate bebanyak.. Yepii!! tak macam exhibition group  kitorang dolu, hadiahnya cuma kereta sebijik gula2 kopiko..(mahal kan hadiahnya) ahhahaha

okay,, adios amigos >,<

No comments:

Post a Comment