Saturday, July 16, 2011

AKU MEMANG SUKA MENUNGGU =,=

SATURDAY/ SQUARE ONE : 

2.00 PM- dari ASRAMA gerak ke bus stop..(aku) 
2.45 PM- masih di RUMAH menungu bas (dia)
3.25 PM- di SQUARE ONE berjalan ke hulur hilir tanpa arah tuju (aku)
3.45 PM- perjalanan masih di dalam bas DI PARIT SULONG (dia)
3.55 PM- terus berjalan tiba2 terdengar" AZRIYANTI" ?? member maktab rupanya  tapi perlu ke panggil ku begitu ?? hahhaaha (aku)
4.18 PM- memasuki PINTU MASUK square one (dia)
4.25 PM- AKHIRNYA jumpa di depan KFC.. (yeahh kitaorang !!) AKU & MASHERA 

okay, senyum tak perlu kata apa-apa ( eerrr...macam pelik je)
one more time ye Mashera

okay, malas nak cerita panjang lebar. Dah nampakkan perjalanan yang sungguh sekejap lama memang memerlukan tahap kesabaran yang tinggi. Huhh!! 
Sebelum tuh aku : 

Makan konon nak sejukkan & menghilangkan panas di hati 
Selang beberapa saat minit, ice cream habis tapi 
masih menunggu =(

Cari cactus for my sis cekkeya  hadiah birthday yang baru sekarang nak bagi =P

Then kitorang pergi ke Next destination..  

 
K box? In Box karaoke laa..
(seperti tertera diatas)

Nih pengakuan berani mati, secara jujur dan ikhlas.. TAK PERNAH MASUK TEMPAT KARAOKE SQUARE ONE..even square two and three ( okay suda merepek nih) XD

yeahh..itu dia mashera sudah bersiap sedia untuk 
menyanyi padahal lagu pon blom pilih =)

Selepas coobaan cuba menghabiskan & merosakkan  menyanyikan 10 buah lagu.. balik ke destinasi masing-masing. 

 ready? one two three say keju cheeseeeee
okay kali nih okay sikit.. perrfickkk (perfect)


P/S: Even kena tunggu ko beberapa tahun  jam baru ko nak sampai, takpe dimaafkan.
       Best2 nanti kita pergi lagi.. JANGAN KO BERANI NAK DATANG LAMBAT !! heeheheh



2 comments:

  1. haha...sabo je lah wa..penantian satu penyeksaan! :D

    ReplyDelete
  2. iye,,sob..sob..sob..sume salah saidah..ahhahaha

    ReplyDelete