Thursday, August 11, 2011

New hobby = "stalker"

Now I have a new hobby 
new hobby = "stalker" facebook orang lain...
hahhahaha (gelak sopan)

Korang semua tahu ke? about :

‎*privacy dah diceroboh.....

AMARAN!!!
NOMBOR TELEFON BIMBIT SEMUA RAKAN-RAKAN ANDA sedang dipaparkan di Facebook!
Ini bukan gurauan - Sila ke bahagian atas kanan skrin, klik ACCOUNT, klik EDIT FRIENDS, klik CONTACTS di kiri skrin. Semua nombor telefon bimbit rakan-rakan akan dipaparkan. Sila copy post ini di STATUS anda supaya rakan-rakan anda mendapat maklumat ini dan memadam semula nombor telefon bimbit mereka untuk MENGELAKKAN PENCEROBOHAN PRIVASI


So, bagi sesiapa yang tidak mahu your phone number diketahui oleh strangers bolehlah delete
 dekat "info" di facebook anda. 
Mengerti? hahh,, enggak megerti??
Aisshhh !!,,siaran ulangan berbayar...harap maklum. =P 

Actually, nak share 1 info nih psl Heliza instant telekung.
 check this out ♥ ♥:


Dual Function..( tudung + telekung )

 material : Cotton Wool
 Price:RM 280.00 FREE POSTAGE  (Within Malaysia) 
(HIT)- Hijab + Long SkirtRM 110.00 FREE POSTAGE (Within Malaysia) (Blouse)


material : chiffon silk
Price: RM 150.00 FREE POSTAGE (Within Malaysia)

 material : chiffon silk
Price: RM 150.00 FREE POSTAGE (Within Malaysia)



In my point of view, memang kreatif la siapa yang design tudung macam nih. Usaha
 sebegini patut diteruskan  lagi.. hehehe

P/S : Even though the price is  RM 150 and above.. it's worth to have it..(macam suda pernah beli 100 helai je, lagaknya aku nih) cam cantik + selesa je tgok. BTW,heliza nih mmg cantik.. so, ape pon dia pakai mmg nmpak cantik..^_^
Last but not least, selamat menjalani ibadah puasa =)







No comments:

Post a Comment