Thursday, August 11, 2011

Pizza Hut Time !!

Location: Pizza Hut, BP Mall
Time: 6.45PM -9.30PM 
Purpose: Iftar a.k.a berbuka puasa with FARHANA & TEAH

just spoon & fork only. Waiting for pizza, coca cola, chicken soup to arrive. 
sob..sob..sob =,=

Finally arrived !!!
Macroni plus Chicken Masala = Nyum..nyum..nyum ^____^

BEFORE MAKAN : 
Teah : macam nih pizza untuk 4 orang? mana cukup nih.. 2 orang cukuplah.
Farhana: 3 orang cukuplah nih.
Me: ??? 

Ini dia, Farhana yang sangat tidak sabar nak makan  gemar makan pizza


okay, this is Teah plus me sambil menunggu laugan azan berkumandang

AFTER MAKAN : 
Teah : errkkk!! 
Farhana : tak habis kita bungkus je, panaskan buat sahur nanti
Me : okay...


Yela tuh TAK CUKUPTAK HABIS adalah.
It's standard lah, time fasting month nih semua makanan 
nampak sedap & macam tak cukup je..
Bila sudah berbuka puasa, macam nih la jadinya....


Time at Pizza Hut terjumpa : 
Salwanie (member sekolah Teknik dulu) - wahh2..eje cashier sekarang nih ye
Hayati a.k.a Fatin Kopral - rupanya dia makan pizza dengan clasmate dia kat situ, dah habis makan baru perasan dia dekat situ..uhuhuh
Najwa & Miho- member IPTHO, diorang makan depan meja kitorang je. ( kesian Najwa tunggu spaghetti dia tak sampai2 )

Time jalan-jalan terjumpa : 
Sazwan a.k.a Wan Naho - classmate aku dulu - dia pon sekarang nih jadi cashier, tapi dekat 1 computer shop nih. 
last but not least, member IPTHO of course like IRA, HUDA, G-HA, IKHWAN, n sesapa entah..

= okay, gembira makan2 n lepaking dengan korang even only for a while. 
ada masa kita pergi lagi kay? daaaa ^^







2 comments:

  1. oke wa chantek! ble nak payung aku PIZZA hut plak? lalalalalaal

    ReplyDelete
  2. aku belanja payung yang ada design PIZZA oke? hehehehe

    ReplyDelete