Wednesday, October 12, 2011

AUTA ye di situ !

Last month, my group & I needed to do some kind of  short thesis
for Learning Support's subject 

So, in order to do a thesis... we acquired  to make questionnaire based on our chosen topic to find out  
 "Is social networking sites such as Facebook, Myspace, and Skype bring benefit or harm"
Time dapat balik questionnaire tuh tension sangat nak mengira siapa tick nih, tick tuh, TAK TICK pon ada..
Geram sungguh...nak marah tak tau siapa pulak... =,=
check what some had done :

Ini okay lagi
(tapi perlu ke tulis berjela-jela) 
Just tulis female, 19,bla bla bla sudah

 Hahh!! picture nih agak bagus kurang quality picture nih
Seems like the respondent AGAK MARAH DISITU kerana menggunakan (!)
Age: 19 maybe! ( maybe??? ) -just abaikan ...

Okay, this one I can really comment...
Aaron Aziz?
Whylah selama nih aku tak notice pon ada orang se"HANDSOME"
Aaron kat dalam kelas TESL 2??
By the answer given we can see sangat AUTA okeh!

Btw, Thanks sesangat kepada semua respondent yang sudi menjawab all the 20 questions.
@________@

2 comments:

  1. yg buat questionnaire sapa?

    kan boleh, buat kotak, soh tick je, dah tentu2 gender ada 2 je, female n male, pastuh respondent ko umur lingkungan bpe, haruslah disediakan je option tuh. ehehhe

    nak sign la aaron aziz tu. ahaha

    ReplyDelete
  2. group aku yang buat(setelah beberapa kali edit) lecturer aku yg cadangkan macam tuh..Baiklah, next time punya ktorg akan buat cmtuh pulaks..

    fyi, Aaron Azizi tuh belom dapat dikenal pasti lagi akan kewujudannya,,hehehe (;

    ReplyDelete