Monday, October 17, 2011

JOGGER ANTARABANGSA

There is a girl who are really 
HEBAT berlari pecut
until the society called her 
JOGGER ANTARABANGSA
but
.......................
"Itu hanyalah angan-anganku"
(lari sekejap pon suda tired)
muahahhaha (^_^)v

Actually, today  netball training was cancel.. 
(dengan muka keciiiiwanya melangkah pulang ke ostel)
Luckily nampak Vivian Kwon.. then, I followed her jogging.. 
For the first time,and last aku jogging 1 round & quarter TANPA HENTI..
Diulangi TANPA HENTI...!!!
*silalah buat muka terkejut * (*0*)
(even 10km/j je kelajuan yang mampu)

While Vivi meneruskan lariannya, 
aku pon meREHATkan diri smbil menyeSNAP beberapa pictures :
(can imagine right? betapa lajunya slownya aku jogging sampai sempat amek gambar lagi)

 Cuaca yang agak bagus untuk berjogging
6.13 P.M
perjalanan yang amat malas iaitu
MENAIKI BUKIT !!!
(Even tak tinggi mana bukit tuh)
=P

At the car park, suddenly a familiar sound called me
" SALWA...!"
Rupanya MR. G..then he said :
"I saw you...only 1 round"
and I reply:
"2 already Sir.."
P/S: Don't underestimate me, okay sir! (bermonolog sendiri) =,='

 6.37 P.M
Sudah-sudahlah tuh..
baliklah..

Lepakking sebentar di pondok
Then, Puan H...  appeared with her car
Siap slow down her car and open the window said: 
"Tak balik SEMERAH ke? "
(Sarcastic tone disitu)

Aisshh..SENTAP betul nih
Mentang-mentanglah rumah aku dekat, siap perli lagi..
ea, sekarang nih aku suda jarang balik tau
T_____T
Soalan tuh patut di tujukan kepada my ROOMMATE tau,,
hahahha
Btw, VIVIAN really hebat berapa round sudah mengalahkan aku..
*You lah sebenarnya "jogger antarabangsa"*
Tabik spring arr !!!
Teruskanlah usaha anda! 
me..?  (tengoklah if rajin)
@______@

I had a "healthy life " today with 
kata-kata "semangat" oleh orang sekeliling ... 
TQ  =)

2 comments:

  1. LOL.... Hahaha... patutlah u balik awal tadi. Kalau tak balik lagi, ntah lecturer mana lagi yg u akan terserempak..hehehe.

    peh, sempat snap gambar lagi seyh.. haha. kenape tak snap gambar u sendiri? hehe.

    me? jogger antarabangsa??? LOL... hahahaha... dah terlebih-lebih-lebih-melebih-lebih (x1000000000000000000000000) punya statement.. haha.

    wawi, jogging skit2 ar..hehe.. then next time kita boleh lumbe! hehehehe =D

    ReplyDelete
  2. Naseb baikkan i balik awal.. kalau tak, lecturer satu IPTHO nak tegur i..hahaha..

    snap pic i? no needlah.. nak snap pic u, tapi u "terlalu laju" untuk di snap..wakaakak

    Baiklah Jogger antarabangsa,, next time kita lumba..sapa LAMBAT, dialah PEMENANGNYA.. okay? lalallala =P

    ReplyDelete