Saturday, September 24, 2011

Antara 2

Pernah tak anda dalam dilema untuk membuat sesuatu keputusan?
Sering keliru untuk memilih yang mana 1?
memikirkan perkara mana yang lebih penting?
tak perlu risau @ khuatir! kami ada jalan penyelesaiannya!

Taip ON HELP dan hantar ke 223444

All things seem be simpler to have a "helpful system" like that..
kan..kan..kan..
siapa yang TAK SETUJU, silalah LETAKKAN KAKI KE BAWAH.
Okay, nampaknya semua tidak setuju. Bagus2! hahaha

This things happened on this week.

Jumaat: Test JPJ lesen motor tak confirm lagi, friday this week or next week . If this week ?
  1. Nak suruh my roommate present LDES presentation dia dulu
  2. Standby nak packing barang untuk terus balik ke rumah dari tempat JPJ
Sabtu: nak pergi Tournament Volleyball= 7 a.m or Konvo my sister at UTM Skudai  2 p.m?
  1. Afraid that my lecturer will give me 0 to my attendance & the worst thing she will "berleter" to me why aku tak datang. (serious malas nak dengar)
  2. Seems to be waste if every evening aku turun tranining, then when tournament I tak datang.
  3. Konvo lepas aku tak dapat datang, So this time aku nak datang sebagai "photographer terhebat"..ahhaha

First plan : nak keluar senyap-senyap at 9a.m pergi konvo. But, start lambat tournament tu. konon je 7am on the dot. Takde maknanya! uhuhuh

Second plan : Nak tumpang my classmate pergi konvo because his brother pon konvo kt situ jugak.

At last, dia pon tak sempat pergi konvo tuh. So, aku pon tak pergi, then test JPJ next week pulak. =(

SABAR JELA LABU ~ 

P/S: Kak yan, looking forward for your konvo PhD pulak, insyaallh aku datang..ehhehe =P
       Aisshh, test JPJ.. cepatlah ko berakhir, tension aku lama sangat dari lepas SPM lagi aku tunggu.. uhuhuh



2 comments:

  1. hohohooho, nt ko konvo degree ah plak. ekekeke

    bako je tempat ko belajar moto tu. ehehehe

    ReplyDelete
  2. kita bako je,,kan3
    doakan lah this week dapat test JPJ & Lulus dengan kepujian,,ahaks =P

    ReplyDelete